Elfirma i Karlstad - Om oss

KMSEL: auktoriserade elektriker vid alla elbehov

Om oss

Erfarna elektriker i karlstad för alla typer av installationer- en elfirma med kundfokus för högkvalitativa resultat

Välkommen till KMS EL, din pålitliga elfirma i Karlstad. Vi brinner för det vi gör och vårt team består av erfarna elektriker med bred kompetens. Hos oss är sammanhållning och arbetsglädje viktigt – vi tror på att det ska vara roligt att gå till jobbet samtidigt som vi levererar väl utförda arbeten till nöjda kunder. 

Vi erbjuder alla typer av installationer och sätter alltid kunden i centrum. Vår långa erfarenhet täcker allt från installationer i hem, villor och lägenheter till större entreprenader och industriprojekt.

Ingen fråga är för liten, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha ett kostnadsförslag för en framtida elinstallation. Vi är här för att hjälpa dig med allt från felsökning och service till elbilsladdning.

Varmt välkommen till KMS EL – din trygga elfirma i Karlstad.

Elektriker i karlstad KMSEL

Anlita en behörig elektriker i Karlstad redan idag

Service som gör skillnad

Lär känna KMS EL, din elfirma i Karlstad, och upptäck vår dedikerade service

Problemfria Elinstallationer

Vi löser dina elproblem. Läs mer om vår kompetens inom felsökning.

Projektledning med kvalitet

Som en ledande elfirma i Karlstad, levererar vi entreprenadlösningar av högsta kvalitet

Framtidens Laddlösningar

Upptäck hur vi, som elektriker i Karlstad, förbereder staden för elbilstiden.
Din elfirma i Karlstad

Din elfirma i karlstad

Du kan lita på att våra elektriker får jobbet gjort

Som en ledande elfirma i Karlstad, är vi stolta över att ha ett team av dedikerade och skickliga elektriker i Karlstad. Vår personal genomgår kontinuerlig utbildning och är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom elbranschen. Detta gör att vi kan erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.

Kappstad Montage & Service El AB, även känt som KMS EL, strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster inom alla områden av elinstallationer, från entreprenad och felsökning till service och industri. 

Vår kompetenta personal är alltid redo att erbjuda expertis och råd, så att du kan känna dig trygg i dina val och beslut gällande dina elbehov.
Vi är anslutna till EIO och registrerade hos Elsäkerhetsverket, vilket innebär att vi arbetar enligt högsta säkerhetsstandard och följer alla gällande regler och föreskrifter. Välj Kappstad Montage & Service El AB som din elfirma i Karlstad, och upplev skillnaden i kvalitet och kundservice.